Sari la conținut
 • Helloeveryoneletsplayagame(1).thumb.gif.bed03a9a8a290c1b8b7d82af9464cc1b.gif

Telefoane mobile si tablete

Discutii cu ceilalti Fratelo despre Telefoane mobile si tablete

Forumuri

 1. Android

  Android este un sistem de operare pentru dispozitive mobile, dezvoltat de către compania Google. Acesta rulează pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri și alte dispozitive portabile.

  6
  postări
 2. iOS

  Despre iPod, iPhone, iPad si altele

  Telefoanele iOS sunt telefoanele mobile produse de compania americană Apple, care utilizează sistemul de operare iOS dezvoltat de aceeași companie. Printre cele mai populare modele de telefoane iOS se numără iPhone, iPhone SE și iPhone Plus.

  Telefoanele iOS sunt cunoscute pentru designul lor elegant și inovativ, performanța rapidă, camerele foto avansate și o gamă largă de aplicații și servicii integrate.

  3
  postări
 3. Smartwatches

  Smartwatch-ul (ceasul inteligent) este o categorie de dispozitive wearables (dispozitive purtabile) care combină caracteristicile unui ceas tradițional cu funcționalități inteligente similare unui smartphone sau unei tablete. Aceste dispozitive sunt proiectate să se sincronizeze cu smartphone-uri sau alte dispozitive mobile și oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi monitorizarea activității fizice, notificări pentru apeluri și mesaje, aplicații și funcții de asistență vocală.

  • Nu sunt încă postări aici
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 2 Vizitatori Vezi listă completă

  • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
×
×
 • Creează nouă...