Sari la conținut
 • Helloeveryoneletsplayagame(1).thumb.gif.bed03a9a8a290c1b8b7d82af9464cc1b.gif

iOS

Despre iPod, iPhone, iPad si altele

Telefoanele iOS sunt telefoanele mobile produse de compania americană Apple, care utilizează sistemul de operare iOS dezvoltat de aceeași companie. Printre cele mai populare modele de telefoane iOS se numără iPhone, iPhone SE și iPhone Plus.

Telefoanele iOS sunt cunoscute pentru designul lor elegant și inovativ, performanța rapidă, camerele foto avansate și o gamă largă de aplicații și servicii integrate.


Sub-forumuri

 1. iPhone 14

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPhone 14

  Totul incepe cu Dynamic Island, un loc interactiv care face sa apara alerte, notificari si activitati. Afisajul Always-On mentine informatiile utile la indemana oricui, la doar o privire. Cel mai impresionant sistem de camere foto iPhone de pana acum are o camera principala de 48 MP cu un senzor quad-pixel, complet nou.

  Iar fotografii care doresc si mai mult control au acum o noua optiune ProRAW de 48MP. Noul mod Actiune ofera clipuri video stabilizate de tip gimbal. Modul Cinematic este acum in 4K HDR la 24 fps.

  • Nu sunt încă postări aici
 2. iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max

  iPhone 13 este cel mai recent model de telefon mobil produs de Apple. A fost lansat în septembrie 2021 și vine în patru versiuni: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max.

  Printre noile caracteristici ale iPhone 13 se numără procesorul A15 Bionic, care oferă performanțe superioare, camere îmbunătățite pentru fotografiere și înregistrare video, îmbunătățiri la nivelul bateriei și design nou cu un decupaj mai mic pentru camera frontală.

  3
  postări
 3. iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max

  iPhone 12 este un model de telefon mobil produs de compania Apple, lansat în octombrie 2020. Este disponibil în patru versiuni: iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

  Printre caracteristicile noi ale iPhone 12 se numără un ecran Super Retina XDR, un procesor puternic A14 Bionic, o cameră îmbunătățită pentru fotografiere și înregistrare video, suport pentru rețele 5G și un design nou cu margini plate și sticlă Ceramic Shield rezistentă la zgârieturi.

  • Nu sunt încă postări aici
 4. iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max

  iPhone 11 este un model de telefon mobil produs de compania Apple, lansat în septembrie 2019. Este disponibil în trei versiuni: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

  Printre caracteristicile noi ale iPhone 11 se numără un procesor puternic A13 Bionic, o cameră duală îmbunătățită pentru fotografiere și înregistrare video, un ecran Liquid Retina HD și o baterie de lungă durată.

  • Nu sunt încă postări aici
 5. iPhone XS / XS Max / XR

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPhone XS / XS Max / XR -

  iPhone XS este un model de telefon mobil produs de compania Apple, lansat în septembrie 2018. Este disponibil în două versiuni: iPhone XS și iPhone XS Max.

  Printre caracteristicile sale se numără un ecran Super Retina OLED cu o diagonală de 5,8 inci (pentru iPhone XS) sau 6,5 inci (pentru iPhone XS Max), un procesor puternic A12 Bionic, o cameră duală îmbunătățită pentru fotografiere și înregistrare video, suport pentru rețele 4G LTE și Wi-Fi 6, și un design din sticlă și oțel inoxidabil.

   

  • Nu sunt încă postări aici
 6. iPhone 8 si X

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPhone 8 si X - 

  iPhone 8 și iPhone X sunt două modele de telefoane mobile produse de compania Apple, lansate în septembrie 2017.

  iPhone 8 are un ecran Retina HD de 4,7 inci, un procesor A11 Bionic, o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și suport pentru încărcare fără fir. De asemenea, are un design din sticlă și aluminiu și este disponibil în trei culori: argintiu, auriu și gri spațial.

  iPhone X are un ecran Super Retina OLED de 5,8 inci, un procesor A11 Bionic, o cameră duală de 12 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și suport pentru încărcare fără fir. De asemenea, are un design nou, fără buton de start și cu recunoaștere facială Face ID pentru deblocarea telefonului.

  • Nu sunt încă postări aici
 7. iPad

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPad - 

  iPad este o serie de tablete electronice produse de compania Apple. Acestea rulează sistemul de operare iOS și au un ecran tactil, ceea ce le face ideale pentru navigarea pe internet, vizionarea de filme, jocuri și alte activități multimedia.

  iPad-urile sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații, de la modele mai mici și mai accesibile, cum ar fi iPad Mini și iPad, până la modele mai avansate, precum iPad Pro, care oferă performanțe superioare și o varietate de caracteristici, inclusiv suport pentru tastaturi și stilouri.

  • Nu sunt încă postări aici
 8. iPhone SE

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre iPhone SE - 

   

  iPhone SE este un model de telefon mobil produs de compania Apple, lansat inițial în aprilie 2016, iar o nouă versiune a fost lansată în aprilie 2020. Este un model mai accesibil din gama iPhone, dar cu performanțe și caracteristici similare modelelor mai vechi.

  iPhone SE are un ecran Retina de 4 inci, un procesor A9 și o cameră de 12 megapixeli pentru fotografiere și înregistrare video în format 4K. De asemenea, are un design similar cu cel al modelelor iPhone 5 și iPhone 5S, cu un buton de start tradițional cu Touch ID.

  • Nu sunt încă postări aici
 9. Aplicatii iOS

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre Aplicatii iOS

  • Nu sunt încă postări aici

0 topicuri în acest forum

Nu sunt încă topicuri în acest forum

Creează primul topic
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

  • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
×
×
 • Creează nouă...