Sari la conținut
 • Helloeveryoneletsplayagame(1).thumb.gif.bed03a9a8a290c1b8b7d82af9464cc1b.gif

Soft Related / OS

Soft Related / OS

Forumuri

 1. Windows

  Windows este un sistem de operare pentru computere personale, dezvoltat și comercializat de către compania Microsoft. Acesta este utilizat pe scară largă în întreaga lume, fiind preinstalat pe majoritatea calculatoarelor de birou și portabile.

  5
  postări
 2. Mac

  Mac este o serie de computere personale și dispozitive mobile produse și comercializate de către compania Apple. Acestea rulează pe sistemul de operare MacOS, care este un sistem de operare dezvoltat de Apple, cunoscut pentru interfața sa elegantă, ușurința de utilizare și securitatea sporită.

  • Nu sunt încă postări aici
 3. Linux / UNIX / Open Source

  Linux este un sistem de operare gratuit și open source, dezvoltat initial de Linus Torvalds în 1991. Este o alternativă populară la sistemele de operare precum Windows sau MacOS. Sistemul de operare Linux este construit pe un nucleu (kernel) care interacționează cu hardware-ul computerului și oferă acces la resursele sistemului precum procesorul, memoria și dispozitivele de stocare.

  • Nu sunt încă postări aici
 4. Chrome OS

  Chrome OS este un sistem de operare dezvoltat de compania Google, conceput pentru a rula pe dispozitivele Chromebook și pe alte dispozitive compatibile. Chrome OS este un sistem de operare bazat pe Linux, care se concentrează pe utilizarea aplicațiilor web și pe stocarea datelor în cloud.

  • Nu sunt încă postări aici
 5. Antivirus & Security

  Un antivirus este un software specializat în protejarea unui computer sau a unui sistem informatic împotriva amenințărilor de securitate, cum ar fi virușii, malware-ul, troienii, ransomware-ul, spyware-ul și alte tipuri de programe informatice rău intenționate.

  Antivirusul scanează fișierele și procesele de pe calculator pentru a detecta și elimina potențialele amenințări de securitate.

  6
  postări
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

  • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
×
×
 • Creează nouă...