Sari la conținut
 • Helloeveryoneletsplayagame(1).thumb.gif.bed03a9a8a290c1b8b7d82af9464cc1b.gif

Internet prin Fibra Optica

Internetul prin fibră optică este o tehnologie care utilizează cabluri de fibră optică pentru a furniza conexiune la internet cu viteze ridicate și stabile. Această tehnologie se bazează pe transmiterea datelor prin intermediul undelor de lumină prin cablurile de fibră optică, care sunt realizate din sticlă sau plastic.

 


Sub-forumuri

 1. Digi

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre internetul de la Digi - 

  Digi oferă servicii de internet prin fibră optică în România, Ungaria și Spania. În România, Digi oferă servicii de internet prin fibră optică sub marca Digi Fiberlink. Aceste servicii sunt disponibile în mai multe orașe din țară, inclusiv București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov.

  Digi Fiberlink oferă viteze de descărcare de până la 1 Gbps și viteze de încărcare de până la 200 Mbps. De asemenea, serviciile includ acces la televiziune digitală și telefonie fixă.

  1
  post
 2. Orange

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre internetul de la Orange - 

  Orange este o companie de telecomunicații care oferă servicii de internet prin fibră optică în mai multe țări din Europa, inclusiv în România.

  Serviciile de internet prin fibră optică ale Orange sunt disponibile sub numele de Orange Home Net și oferă viteze de descărcare de până la 1 Gbps și viteze de încărcare de până la 200 Mbps. Orange oferă, de asemenea, servicii de televiziune digitală și telefonie fixă.

  • Nu sunt încă postări aici
 3. Vodafone

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre internetul de la Vodafone - 

  Vodafone este o companie de telecomunicații care oferă servicii de internet prin fibră optică în mai multe țări din Europa, inclusiv în România.

  Serviciile de internet prin fibră optică ale Vodafone sunt disponibile sub numele de Vodafone Fiber și oferă viteze de descărcare de până la 1 Gbps și viteze de încărcare de până la 200 Mbps. Vodafone oferă, de asemenea, servicii de televiziune digitală și telefonie fixă.

  • Nu sunt încă postări aici
 4. Alti provideri FO

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre internetul de la Alti provideri FO

  • Nu sunt încă postări aici

0 topicuri în acest forum

Nu sunt încă topicuri în acest forum

Creează primul topic
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

  • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
×
×
 • Creează nouă...