Sari la conținut
 • Helloeveryoneletsplayagame(1).thumb.gif.bed03a9a8a290c1b8b7d82af9464cc1b.gif

TV / Radio & Satelit

Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre internetul de la TV / Radio & Satelit


Sub-forumuri

 1. TV cablu analogic

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre Tv prin cablu analogic - 

  TV cablu analogic este un serviciu de televiziune prin cablu care utilizează semnale analogice pentru a transmite canalele TV către televizoarele utilizatorilor. Acest serviciu se bazează pe o rețea de cabluri care transportă semnalele analogice ale canalelor TV și ale altor servicii precum internetul sau telefonul.

  Televiziunea prin cablu analogic a fost prima formă de televiziune prin cablu și a fost utilizată în trecut înainte de introducerea televiziunii digitale. Calitatea imaginii și sunetului poate fi mai slabă decât în cazul televiziunii digitale și există o limită la numărul de canale disponibile.

  • Nu sunt încă postări aici
 2. TV cablu digital SD/HD

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre Tv prin cablu  digital SD/HD - 

  TV cablu digital reprezintă un serviciu de televiziune prin cablu, care utilizează semnale digitale pentru a transmite canalele TV către televizoarele utilizatorilor. Acest serviciu se bazează pe o rețea de cabluri care transportă semnalele digitale ale canalelor TV și ale altor servicii precum internetul sau telefonul.

  Televiziunea prin cablu digital oferă o calitate mai bună a imaginii și sunetului decât televiziunea analogică tradițională. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de o gamă mai largă de canale TV și de funcții avansate, cum ar fi ghidul de program și înregistrarea programelor.

  • Nu sunt încă postări aici
 3. IPTV

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre IPTV  - 

  IPTV este prescurtarea de la Internet Protocol Television și reprezintă un sistem de distribuție a conținutului media (canale TV, filme, emisiuni etc.) prin intermediul internetului.

  Acest sistem utilizează o infrastructură de rețea de internet pentru a transmite semnale video digitale, care pot fi reduse pe diferite dispozitive, cum ar fi televizoare inteligente, computere sau telefoane mobile.

  IPTV poate oferi o experiență mai personalizată de televiziune, deoarece utilizatorii pot accesa conținutul media în funcție de preferințele lor și pot alege ce și când să urmărească.

  12
  postări
 4. Decodoare, Tunere TV și Plăci DVB

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre Decodoare, Tunere TV și Plăci DVB - 

  Decodoarele, tunerele TV și plăcile DVB sunt dispozitive care permit recepționarea semnalelor TV digitale.

  Decodoarele sunt dispozitive care convertește semnalul digital primit prin cablu, satelit sau internet într-un semnal analogic pe care îl poate reda televizorul. Acestea sunt necesare în special pentru televizoarele mai vechi care nu au tuner digital integrat.

  Tunerele TV sunt dispozitive care permit televizoarelor digitale să recepționeze și să decodeze semnalele TV digitale. Acestea sunt deja integrate în multe televizoare moderne, dar pot fi achiziționate și separat în cazul televizoarelor mai vechi.

  Plăcile DVB (Digital Video Broadcasting) sunt plăci de extensie care se pot instala în calculatoare și care permit recepționarea semnalelor TV digitale direct pe calculator.

  • Nu sunt încă postări aici
 5. Posturi radio FM

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre Posturi radio FM - 

  Posturile radio FM sunt stații de radio care transmit semnalele lor prin frecvențe modulate (FM) ale undelor radio într-o gamă de frecvențe cuprinsă între 87,5 și 108 megahertzi (MHz). Aceste stații de radio transmit semnalul prin intermediul unor antene și sunt recepționate de radiouri FM care pot fi achiziționate pentru uz casnic sau în mașini.

  Posturile radio FM oferă o gamă variată de programe, inclusiv muzică, știri, emisiuni sportive, talk-show-uri și multe altele. Acestea pot fi transmise prin intermediul rețelelor terestre, prin satelit sau prin internet.

  • Nu sunt încă postări aici
 6. Posturi radio Online

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre Posturi radio Online - 

  Posturile de radio online sunt stații de radio care transmit semnalele lor prin internet. Acestea pot fi accesate de oriunde din lume prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un computer, un smartphone sau o tabletă.

  Posturile de radio online oferă o gamă largă de programe și genuri muzicale, iar utilizatorii pot asculta emisiunile preferate de oriunde se află, la orice oră din zi sau noapte.

  • Nu sunt încă postări aici
 7. Dezbateri în domeniul audiovizualului

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre dezbateri în domeniul audiovizualului - 

  Domeniul audiovizualului se referă la producția, difuzarea și distribuția de conținut media care combină sunetul și imaginea, cum ar fi filme, emisiuni TV, reclame, jocuri video, videoclipuri și alte tipuri de materiale video.

  Acest domeniu include o varietate de aspecte, cum ar fi scrierea scenariilor, producția, regia, designul de sunet și imagine, post-producția, distribuția și difuzarea. În general, termenul "audiovizual" se referă la conținutul media care utilizează atât elemente sonore cât și vizuale pentru a crea o experiență multimedia.

  • Nu sunt încă postări aici
 8. Emisiuni radio

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre Emisiuni radio

  • Nu sunt încă postări aici
 9. Diverse discutii tehnice

   

  Discuții legate cu ceilalți Fratelo despre diverse discutii tehnice

  • Nu sunt încă postări aici

0 topicuri în acest forum

Nu sunt încă topicuri în acest forum

Creează primul topic
 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

  • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum
×
×
 • Creează nouă...