daciaromania Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 De ce blatul de pizza nu îmi iese acasă niciodată atât de bun și reușit ca cel de la pizzerie? Ce lipsește oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanyBzz Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Acum 1 minut, daciaromania a spus: De ce blatul de pizza nu îmi iese acasă niciodată atât de bun și reușit ca cel de la pizzerie? Ce lipsește oare? Ca sa fie bun, blatul de pizza trebuie fermentat la frigider cam 48 de ore. Deci blatul facut azi e bun de pizza abia poimaine. Alta chestie e temperatura cuptorupui, pizza trebuie facuta la temperatura foarte mare cateva minute, am vazut multi oameni care o lasa 30 min al 200 de grade. Daca vrei sa iasa mai bine, dai cuptorul la maxim cu vreo 30 min-1h inainte sa bagi pizza. Ideal ar fi sa cumperi si o piatra de pizza pentru cuptor, aia ramane acolo si se incalzeste cu cuptorul ca sa tina temperatura mai sus. Si nu in ultimul rand, conteaza cum o intinzi. Daca o intinzi cu sucitorul, o sa scoti toate bulele formate de drojdie si o sa coci un biscuit. Uita-te pe net la un ghid sa vezi cum trebuie intinsa..nu e usoara tehnica dar daca vrei pizza buna aia trebuie sa faci. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin98 Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Acum 1 minut, daciaromania a spus: De ce blatul de pizza nu îmi iese acasă niciodată atât de bun și reușit ca cel de la pizzerie? Ce lipsește oare? Salut Fie ceva din reteta fie modul cum e copt la pizzerie, mai ales daca au cuptor pe lemne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciaromania Postat Martie 16 Autor Share Postat Martie 16 Chiar acum, DanyBzz a spus: Ca sa fie bun, blatul de pizza trebuie fermentat la frigider cam 48 de ore. Deci blatul facut azi e bun de pizza abia poimaine. Alta chestie e temperatura cuptorupui, pizza trebuie facuta la temperatura foarte mare cateva minute, am vazut multi oameni care o lasa 30 min al 200 de grade. Daca vrei sa iasa mai bine, dai cuptorul la maxim cu vreo 30 min-1h inainte sa bagi pizza. Ideal ar fi sa cumperi si o piatra de pizza pentru cuptor, aia ramane acolo si se incalzeste cu cuptorul ca sa tina temperatura mai sus. Si nu in ultimul rand, conteaza cum o intinzi. Daca o intinzi cu sucitorul, o sa scoti toate bulele formate de drojdie si o sa coci un biscuit. Uita-te pe net la un ghid sa vezi cum trebuie intinsa..nu e usoara tehnica dar daca vrei pizza buna aia trebuie sa faci. Multumesc din suflet pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariacuy Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Bun seara.Iti trebuie faina 00 si un cuptor ce ajunge pana la 500 de grade Celsius. Reteta aluatului o gasesti pe net daca cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciaromania Postat Martie 16 Autor Share Postat Martie 16 Acum 1 minut, alin98 a spus: Salut Fie ceva din reteta fie modul cum e copt la pizzerie, mai ales daca au cuptor pe lemne. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciaromania Postat Martie 16 Autor Share Postat Martie 16 Chiar acum, mariacuy a spus: Bun seara.Iti trebuie faina 00 si un cuptor ce ajunge pana la 500 de grade Celsius. Reteta aluatului o gasesti pe net daca cauti. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.