Sari la conținut

De ce blatul de pizza nu îmi iese acasă


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 6
  • Creat acum
  • Ultimul Răspuns

Fratelo de top in acest topic

Acum 1 minut, daciaromania a spus:

De ce blatul de pizza nu îmi iese acasă niciodată atât de bun și reușit ca cel de la pizzerie? Ce lipsește oare?

Ca sa fie bun, blatul de pizza trebuie fermentat la frigider cam 48 de ore. Deci blatul facut azi e bun de pizza abia poimaine.

Alta chestie e temperatura cuptorupui, pizza trebuie facuta la temperatura foarte mare cateva minute, am vazut multi oameni care o lasa 30 min al 200 de grade. Daca vrei sa iasa mai bine, dai cuptorul la maxim cu vreo 30 min-1h inainte sa bagi pizza. Ideal ar fi sa cumperi si o piatra de pizza pentru cuptor, aia ramane acolo si se incalzeste cu cuptorul ca sa tina temperatura mai sus.

Si nu in ultimul rand, conteaza cum o intinzi. Daca o intinzi cu sucitorul, o sa scoti toate bulele formate de drojdie si o sa coci un biscuit. Uita-te pe net la un ghid sa vezi cum trebuie intinsa..nu e usoara tehnica dar daca vrei pizza buna aia trebuie sa faci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, daciaromania a spus:

De ce blatul de pizza nu îmi iese acasă niciodată atât de bun și reușit ca cel de la pizzerie? Ce lipsește oare?

Salut Fie ceva din reteta fie modul cum e copt la pizzerie, mai ales daca au cuptor pe lemne.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar acum, DanyBzz a spus:

Ca sa fie bun, blatul de pizza trebuie fermentat la frigider cam 48 de ore. Deci blatul facut azi e bun de pizza abia poimaine.

Alta chestie e temperatura cuptorupui, pizza trebuie facuta la temperatura foarte mare cateva minute, am vazut multi oameni care o lasa 30 min al 200 de grade. Daca vrei sa iasa mai bine, dai cuptorul la maxim cu vreo 30 min-1h inainte sa bagi pizza. Ideal ar fi sa cumperi si o piatra de pizza pentru cuptor, aia ramane acolo si se incalzeste cu cuptorul ca sa tina temperatura mai sus.

Si nu in ultimul rand, conteaza cum o intinzi. Daca o intinzi cu sucitorul, o sa scoti toate bulele formate de drojdie si o sa coci un biscuit. Uita-te pe net la un ghid sa vezi cum trebuie intinsa..nu e usoara tehnica dar daca vrei pizza buna aia trebuie sa faci.

Multumesc din suflet pentru ajutor 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

    • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum

×
×
  • Creează nouă...