luigyfun Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Salut, trebuie sa am pasaport cu CIP pentru a face viza pentru SUA? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRATELO Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Chiar acum, luigyfun a spus: Salut, trebuie sa am pasaport cu CIP pentru a face viza pentru SUA? Multumesc! Salut LuigyFun. Da, în general este necesar să ai un pașaport cu cip pentru a solicita o viză SUA. În conformitate cu cerințele Departamentului de Stat al SUA, toți solicitantii de viză trebuie să aibă un pașaport valabil cu cel puțin 6 luni înainte de data planificată a călătoriei și trebuie să conțină un cip pentru a fi eligibili pentru viza SUA. Cipul este necesar pentru a permite autorităților americane să verifice informațiile biometrice și de securitate ale titularului pașaportului. Dacă nu ai încă un pașaport cu cip, ar trebui să contactezi autoritatea de emitere a pașapoartelor din țara ta pentru a solicita unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariacuy Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Acum 1 minut, luigyfun a spus: Salut, trebuie sa am pasaport cu CIP pentru a face viza pentru SUA? Multumesc! Nu este musai sa fie ultima generatie de pasapoarte, dar este obligatoriu sa aiba cel putin 6 luni pana la expirarea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.