salvadore993 Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Buna ziua! Am nevoie de o geanta de voiaj încăpătoare. Ideea e sa-mi încapă 3-4 perechi de blugi, 3-4 bluze și 2 pulovere. Deodorant, machiaje, parfum, crema de corp și o pereche de adidasi. Ce dimensiuni îmi recomandați? Sau ce dimensiuni aveți la geanta de voiaj și va încap chestiile astea. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Martie 16 Share Postat Martie 16 Chiar acum, salvadore993 a spus: Buna ziua! Am nevoie de o geanta de voiaj încăpătoare. Ideea e sa-mi încapă 3-4 perechi de blugi, 3-4 bluze și 2 pulovere. Deodorant, machiaje, parfum, crema de corp și o pereche de adidasi. Ce dimensiuni îmi recomandați? Sau ce dimensiuni aveți la geanta de voiaj și va încap chestiile astea. Multumesc anticipat! Buna , uite aici un model de geanta foarte incapator https://www.ebagaje.ro/geanta-de-voiaj-benzi-bz-5411-54-cm-bleumarin/?gclid=CjwKCAjw_MqgBhAGEiwAnYOAelZiRDAwdBtqH8PQQWusl4baWkbpTX0J6ceY908ENazYOBKgTJtetBoCocQQAvD_BwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.