daciaromania Postat Sâmbătă la 01:28 PM Share Postat Sâmbătă la 01:28 PM Salutare fratiori 🤝 Ce se intampla cu tubeload.co ? Deja au trecut mai bine de 72 de ore de cand este picat si nu avem nici o informatie daca isi revine sau spunem adio. Voi ce stiti? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topfilmeonline Postat Sâmbătă la 01:35 PM Share Postat Sâmbătă la 01:35 PM Acum 5 minute, daciaromania a spus: Salutare fratiori 🤝 Ce se intampla cu tubeload.co ? Deja au trecut mai bine de 72 de ore de cand este picat si nu avem nici o informatie daca isi revine sau spunem adio. Voi ce stiti? Noroc @daciaromania din ce am inteles ar fi fost dat jos de catre niste c***i care nu au viata personala 🙂 isi vor muta serverele dar asta dureaza probabil inca pe atat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Sâmbătă la 01:37 PM Share Postat Sâmbătă la 01:37 PM Chiar acum, topfilmeonline a spus: Noroc @daciaromania din ce am inteles ar fi fost dat jos de catre niste c***i care nu au viata personala 🙂 isi vor muta serverele dar asta dureaza probabil inca pe atat ! te salut @topfilmeonline aici e si vina lor ca nu se protejeaza suficient,mai ales ca vorbim si de legislatia in vigoare bla bla bla .... oricum scartaiau de acum 4 luni cand picau des,aproape zilnic 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topfilmeonline Postat Sâmbătă la 01:38 PM Share Postat Sâmbătă la 01:38 PM Nu ai cum sa te protejezi oricat ai vrea, @mariannebunu 😛 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrica Postat Sâmbătă la 01:40 PM Share Postat Sâmbătă la 01:40 PM Salut cred ca s-au pus serios pe ei si marele Netu.tv a fost down acum 2 saptamani :)) nu stiu ce sa zic,oricum eu scot imediat cand ating limita 😁inainte puneam ban pe ban si scoteam mai mult,acum dupa "cutremure" merg pe safety Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciaromania Postat Sâmbătă la 01:40 PM Autor Share Postat Sâmbătă la 01:40 PM Acum 4 minute, topfilmeonline a spus: Noroc @daciaromania din ce am inteles ar fi fost dat jos de catre niste c***i care nu au viata personala 🙂 isi vor muta serverele dar asta dureaza probabil inca pe atat ! ma termina smr am peste 300 video active =))) paguba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciaromania Postat Sâmbătă la 01:41 PM Autor Share Postat Sâmbătă la 01:41 PM Chiar acum, petrica a spus: Salut cred ca s-au pus serios pe ei si marele Netu.tv a fost down acum 2 saptamani :)) nu stiu ce sa zic,oricum eu scot imediat cand ating limita 😁inainte puneam ban pe ban si scoteam mai mult,acum dupa "cutremure" merg pe safety salut fram,si eu la fel s-au dus vremurile alea bune :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin98 Postat Sâmbătă la 01:42 PM Share Postat Sâmbătă la 01:42 PM voi stiti ca redload userload tubeload sunt aceleasi nu ? adica au mers gresit deoarece au folosit aceleasi servere . nu ai cum sa fi atat de novice sa nu iti separi treburile in contextul actual (atacuri ddos,legislatie,etc) sper sa isi revina dar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin98 Postat Sâmbătă la 01:44 PM Share Postat Sâmbătă la 01:44 PM update : pe un site de filme din afara (nu o sa ii dau numele) deja de discuta ca tubeload ar fi pierdut toate datele din server,ceea ce e dezastru total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luigyfun Postat Sâmbătă la 01:47 PM Share Postat Sâmbătă la 01:47 PM Acum 1 minut, alin98 a spus: update : pe un site de filme din afara (nu o sa ii dau numele) deja de discuta ca tubeload ar fi pierdut toate datele din server,ceea ce e dezastru total daca te referi la goku am citit si eu despre asta 🙂 se pare ca usor usor si netu deja are probleme mari cu banarea . oare gasim alternative daca pica toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.