luigyfun Postat Sâmbătă la 01:49 PM Share Postat Sâmbătă la 01:49 PM Acum 7 minute, petrica a spus: Salut cred ca s-au pus serios pe ei si marele Netu.tv a fost down acum 2 saptamani :)) nu stiu ce sa zic,oricum eu scot imediat cand ating limita 😁inainte puneam ban pe ban si scoteam mai mult,acum dupa "cutremure" merg pe safety salut,a devenit riscant deja . mai mult decat legislatia si dmca-urile sunt "atacurile" care tin sa cred ca sunt tot din partea guvernului si companiilor care au drepturile de autor pentru videoclipuri. Daca legal sunt limitati cu dmca si elimari de video ,probabil apeleaza la "hackeri" care sa le termine serverele,astfel incat sa faca oamenii sa numai foloseasca serviciile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Sâmbătă la 01:50 PM Share Postat Sâmbătă la 01:50 PM Chiar acum, luigyfun a spus: salut,a devenit riscant deja . mai mult decat legislatia si dmca-urile sunt "atacurile" care tin sa cred ca sunt tot din partea guvernului si companiilor care au drepturile de autor pentru videoclipuri. Daca legal sunt limitati cu dmca si elimari de video ,probabil apeleaza la "hackeri" care sa le termine serverele,astfel incat sa faca oamenii sa numai foloseasca serviciile lor Destul de plauzibil sa stii ce spui tu,insa vorbim de o industrie de milioane de euro si aici ma refer la aceste platforme gen netu,tubeload etc. Fac prea multi bani si totodata ruleaza destul de multi incat sa aiba rezerve si portite . 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrica Postat Sâmbătă la 01:54 PM Share Postat Sâmbătă la 01:54 PM Netu.tv e prea calificat sa fie dat jos definitiv insa cu siguranta vor fi picate din ce in ce mai des. ar trebui sa gasim alternative rapide mai ales pentru cei care au site-uri de filme,video etc afiliate cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topfilmeonline Postat Sâmbătă la 01:56 PM Share Postat Sâmbătă la 01:56 PM Chiar acum, petrica a spus: Netu.tv e prea calificat sa fie dat jos definitiv insa cu siguranta vor fi picate din ce in ce mai des. ar trebui sa gasim alternative rapide mai ales pentru cei care au site-uri de filme,video etc afiliate cu ei Ce alternative,ca toate merg pe aceeasi premiza . "Ma dai jos" mut pe alt server si tot asa ...De aceea ideal este sa folositi mai mult de 3 servere,deoarece daca te bazezi doar pe netu sau tubeload de exemplu si ai 90% din continut cu unul dintre ele,cand a picat ce faci ?Pierzi enoooooorm si nu ma refer financiar,ci mai degraba ca si audienta. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRATELO Postat Duminică la 11:44 AM Share Postat Duminică la 11:44 AM Salutare tuturor ! In urma informatiilor colectate din diverse surse,atat din Romania cat si din afara,administratorul surselor TubeLoad si UserLoad a fost arestat. Din pacate nu v-a mai functiona deloc,iar in consecinta materialele video tinute pe serverele lor sunt compromise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciaromania Postat Luni la 12:04 PM Autor Share Postat Luni la 12:04 PM putem sa zicem adio tubeload 🤮 neseriosi total ! nu dau un raspuns nimic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_penet Postat Luni la 12:05 PM Share Postat Luni la 12:05 PM Chiar acum, daciaromania a spus: putem sa zicem adio tubeload 🤮 neseriosi total ! nu dau un raspuns nimic ! Netu ramane momentan alternativa cea mai buna 🙂 (parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRATELO Postat Marți la 11:20 AM Share Postat Marți la 11:20 AM Update. Astazi 21.03.2023 sursa Netu este nefunctionabila ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topfilmeonline Postat Marți la 02:26 PM Share Postat Marți la 02:26 PM Acum 3 ore, FRATELO a spus: Update. Astazi 21.03.2023 sursa Netu este nefunctionabila ! Era de asteptat 🙂 Din ce am inteles ar fi doar o mentenanta provizorie insa nu sti ce sa mai zici . trebuie sa folosesti cel putin 3/4 surse ca sa poti fi linistit,altfel e doar mult mult stress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luigyfun Postat Marți la 02:27 PM Share Postat Marți la 02:27 PM Chiar acum, topfilmeonline a spus: Era de asteptat 🙂 Din ce am inteles ar fi doar o mentenanta provizorie insa nu sti ce sa mai zici . trebuie sa folosesti cel putin 3/4 surse ca sa poti fi linistit,altfel e doar mult mult stress. Salut @topfilmeonline Niciodata nu o sa poti sta linistit cand depinzi de serviciile altora mai ales din domeniul asta. e nasol rau ca nu avem o alternativa gen sa fie conectata api intre ele si sa incarcam pe un singur site pe 5/6 surse odata.... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.