Sari la conținut

A picat definitiv sau temporar tubeload ?

daciaromania

Postări Recomandate

Acum 7 minute, petrica a spus:

Salut cred ca s-au pus serios pe ei si marele Netu.tv a fost down acum 2 saptamani :)) nu stiu ce sa zic,oricum eu scot imediat cand ating limita 😁inainte puneam ban pe ban si scoteam mai mult,acum dupa "cutremure" merg pe safety

salut,a devenit riscant deja . mai mult decat legislatia si dmca-urile sunt "atacurile" care tin sa cred ca sunt tot din partea guvernului si companiilor care au drepturile de autor pentru videoclipuri. Daca legal sunt limitati cu dmca si elimari de video ,probabil apeleaza la "hackeri" care sa le termine serverele,astfel incat sa faca oamenii sa numai foloseasca serviciile lor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar acum, luigyfun a spus:

salut,a devenit riscant deja . mai mult decat legislatia si dmca-urile sunt "atacurile" care tin sa cred ca sunt tot din partea guvernului si companiilor care au drepturile de autor pentru videoclipuri. Daca legal sunt limitati cu dmca si elimari de video ,probabil apeleaza la "hackeri" care sa le termine serverele,astfel incat sa faca oamenii sa numai foloseasca serviciile lor

Destul de plauzibil sa stii ce spui tu,insa vorbim de o industrie de milioane de euro si aici ma refer la aceste platforme gen netu,tubeload etc. Fac prea multi bani si totodata ruleaza destul de multi incat sa aiba rezerve si portite .

Link spre comentariu

Chiar acum, petrica a spus:

Netu.tv e prea calificat sa fie dat jos definitiv insa cu siguranta vor fi picate din ce in ce mai des. ar trebui sa gasim alternative rapide mai ales pentru cei care au site-uri de filme,video etc afiliate cu ei

Ce alternative,ca toate merg pe aceeasi premiza . "Ma dai jos" mut pe alt server si tot asa ...De aceea ideal este sa folositi mai mult de 3 servere,deoarece daca te bazezi doar pe netu sau tubeload de exemplu si ai 90% din continut cu unul dintre ele,cand a picat ce faci ?Pierzi enoooooorm  si nu ma refer financiar,ci mai degraba ca si audienta. 

Link spre comentariu

Salutare tuturor ! In urma informatiilor colectate din diverse surse,atat din Romania cat si din afara,administratorul surselor TubeLoad si UserLoad a fost arestat. Din pacate nu v-a mai functiona deloc,iar in consecinta materialele video tinute pe serverele lor sunt compromise.

Link spre comentariu

Chiar acum, topfilmeonline a spus:

Era de asteptat 🙂 Din ce am inteles ar fi doar o mentenanta provizorie insa nu sti ce sa mai zici . trebuie sa folosesti cel putin 3/4 surse ca sa poti fi linistit,altfel e doar mult mult stress.

Salut @topfilmeonline

Niciodata nu o sa poti sta linistit cand depinzi de serviciile altora mai ales din domeniul asta. e nasol rau ca nu avem o alternativa gen sa fie conectata api intre ele si sa incarcam pe un singur site pe 5/6 surse odata....

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

• Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum

• Creează nouă...