Sari la conținut

Dispute : Reguli si Proceduri


NicolaeP

Postări Recomandate

  • Moderator

Sectiunea Dispute este locul unde membrii pot posta un litigiu legat de vanzarea sau cumpararea unui produs/serviciu. Un moderator va analiza dovezile pe care le-ati trimis, iar aceasta va fi mediata public.

 

Dispute : Reguli Generale:

 

1. Discutile din aceasta sectiune pot fi legate doar de afacerile incepute pe forumul Fratelo. Afacerile care sunt incepute in afara forumului nu sunt acoperite.

2. Trebuie sa incercati toate formele rezonabile de rezolvare inainte de a posta o disputa in aceasta sectiune. Acest lucru include epuizarea toate formelor de contact disponibile, asteptarea a cel putin 48 de ore si informarea celeilate parti despre intentia voastra de a deschide o disputa in aceasta sectiune.

3. Sunt necesare dovezi sub forma de jurnale de conversatie, capturi de ecran, link-uri sau videoclip-uri catre tot ce tine de disputa. Orice incercare de falsifica dovezile va duce la respingerea disputei si infractiune.

4. Dacă nu aveți legătură directă cu situația sau dacă nu oferiți informații legate direct de situație, nu postați în discuție. Asigurați-vă că informațiile sensibile sunt estompate/mascate.

5. Nu postați informații personale Informațiile personale includ, dar nu se limitează la: adrese fizice, numere de telefon, adrese de e-mail, nume reale, domenii care nu au legătură cu acestea, fotografii ale acuzatului, CNP-uri, acte de identitate eliberate de guvern și conturi de socializare.

6. Cu excepția cazurilor privind nelivrarea, nu ne ocupăm de dispute în care a fost implicat un troc (de exemplu, valoarea articolului A este acum mai mare decât valoarea articolului B).

 

Dispute : Procedura

 

1. Luați legătura cu cealaltă parte folosind toate formele rezonabile de contact.

2. Informați cealaltă parte pe forumul Fratelo cu privire la intenția dumneavoastră de a crea o disputa.

3. În cazul în care cealaltă parte nu răspunde după 8 ore, deschideți un un topic privind soluționarea disputelor folosind instrucțiunile de mai jos

4. Un moderator va analiza si va media cazul 

5. Acuzatul va avea la dispozitie 24 de ore pentru a raspunde si i se va interzice sa se implice in alte activitati pe forum.

 

Instructiuni pentru a deschide o disputa :

 

Mai jos găsiți o listă cu tot ceea ce trebuie să includeți în postul dumneavoastră privind soluționarea disputelor. Vă rugăm să rețineți că trebuie să vă expuneți cazul în mod clar și concis.

 

1. O captură de ecran care să dovedească faptul că ați informat cealaltă parte despre intenția dvs. de a posta un topic de solutionare a disputelor despre ea cu 48 de ore înainte.

2. O captură de ecran care să dovedească faptul că ați încercat toate formele rezonabile de contact înainte de a deschide topicul de soluționare a disputelor.

3. Un scurt rezumat al litigiului dvs. cu acuzatul (de exemplu, neîndeplinirea obligației de a livra produsul sau serviciul)

4. Ce aveți nevoie de la acuzat pentru a considera că este rezolvat. Exemplele includ o rambursare sau o înlocuire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

    • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum

×
×
  • Creează nouă...