Sari la conținut

Cel.ro sau Pc Garage ?

alin98

Postări Recomandate

Chiar acum, alin98 a spus:

Salutare tuturor 🙂

De unde credeți ca ar fi mai sigur să cumpăr de pe Pc Garage sau de pa CEL.RO?

Salut din ce am citit pe alte forumuri si recenzii iti recomand Pc Garage mai ales ca sunt foarte profi pe partea de retur etc...Am vazut in ultimul timp cateva plangeri la adresa celor de CEL.RO...acum depinde si de ce vrei tu sa cumperi 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute, alin98 a spus:

Salutare tuturor 🙂

De unde credeți ca ar fi mai sigur să cumpăr de pe Pc Garage sau de pa CEL.RO?

iti recomand PC GARAGE man! am avut o gramada de chestii care nu mi s-au potrivit la o unitate si asta din vina mea si iti spun sincer ca am primit si asistenta rapida si retur rapid. nu ca le fac publicitate dar mi se pare de top iar legat de cel.ro cred ca trebuie evitata .spor

Link spre comentariu

Chiar acum, mariannebunu a spus:

iti recomand PC GARAGE man! am avut o gramada de chestii care nu mi s-au potrivit la o unitate si asta din vina mea si iti spun sincer ca am primit si asistenta rapida si retur rapid. nu ca le fac publicitate dar mi se pare de top iar legat de cel.ro cred ca trebuie evitata .spor

@mariannebunu atunci e clar multumesc baieti !

Link spre comentariu

salutari,eu unul am luat si de la pc garage dar si de la cel.ro ,intradevar sa zicem ca la cel.ro e putin mai complicata politica de retur (cel putin in cazul meu) dar difera si de la caz la caz.odata ce ai factura,chitanta si iti faci un research inainte eu zic ca nu ar trebuii sa fie probleme😁

Link spre comentariu

Chiar acum, gascanu a spus:

salutari,eu unul am luat si de la pc garage dar si de la cel.ro ,intradevar sa zicem ca la cel.ro e putin mai complicata politica de retur (cel putin in cazul meu) dar difera si de la caz la caz.odata ce ai factura,chitanta si iti faci un research inainte eu zic ca nu ar trebuii sa fie probleme😁

Asa este dar clar aleg pc garage mai ales ca dupa ce ma citit in postul de la reddit de la @FRATELO nu ma risc!

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

• Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum

• Creează nouă...