alin98 Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Salutare tuturor 🙂 De unde credeți ca ar fi mai sigur să cumpăr de pe Pc Garage sau de pa CEL.RO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRATELO Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Chiar acum, alin98 a spus: Salutare tuturor 🙂 De unde credeți ca ar fi mai sigur să cumpăr de pe Pc Garage sau de pa CEL.RO? Salut din ce am citit pe alte forumuri si recenzii iti recomand Pc Garage mai ales ca sunt foarte profi pe partea de retur etc...Am vazut in ultimul timp cateva plangeri la adresa celor de CEL.RO...acum depinde si de ce vrei tu sa cumperi 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin98 Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 @FRATELO ma uit dupa un laptop de gaming dar de buget ... dar parca erau buni cel.ro sau asa stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRATELO Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Chiar acum, alin98 a spus: @FRATELO ma uit dupa un laptop de gaming dar de buget ... dar parca erau buni cel.ro sau asa stiam Erau...uite o discutie pe reddit legata de asta 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Acum 3 minute, alin98 a spus: Salutare tuturor 🙂 De unde credeți ca ar fi mai sigur să cumpăr de pe Pc Garage sau de pa CEL.RO? iti recomand PC GARAGE man! am avut o gramada de chestii care nu mi s-au potrivit la o unitate si asta din vina mea si iti spun sincer ca am primit si asistenta rapida si retur rapid. nu ca le fac publicitate dar mi se pare de top iar legat de cel.ro cred ca trebuie evitata .spor 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin98 Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 Chiar acum, mariannebunu a spus: iti recomand PC GARAGE man! am avut o gramada de chestii care nu mi s-au potrivit la o unitate si asta din vina mea si iti spun sincer ca am primit si asistenta rapida si retur rapid. nu ca le fac publicitate dar mi se pare de top iar legat de cel.ro cred ca trebuie evitata .spor @mariannebunu atunci e clar multumesc baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascanu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 salutari,eu unul am luat si de la pc garage dar si de la cel.ro ,intradevar sa zicem ca la cel.ro e putin mai complicata politica de retur (cel putin in cazul meu) dar difera si de la caz la caz.odata ce ai factura,chitanta si iti faci un research inainte eu zic ca nu ar trebuii sa fie probleme😁 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin98 Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 Chiar acum, gascanu a spus: salutari,eu unul am luat si de la pc garage dar si de la cel.ro ,intradevar sa zicem ca la cel.ro e putin mai complicata politica de retur (cel putin in cazul meu) dar difera si de la caz la caz.odata ce ai factura,chitanta si iti faci un research inainte eu zic ca nu ar trebuii sa fie probleme😁 Asa este dar clar aleg pc garage mai ales ca dupa ce ma citit in postul de la reddit de la @FRATELO nu ma risc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Cristal Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 @alin98 stii vorba aia cand 2 se cearta al 3 lea castiga? ehh te sfatui sa alegi altu 😅 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin98 Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 Chiar acum, Ramy Cristal a spus: @alin98 stii vorba aia cand 2 se cearta al 3 lea castiga? ehh te sfatui sa alegi altu 😅 😂 care ar fi al 3 lea ? oricum raman la pcgarage mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.