Ramy Cristal Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Salutare Fratelo 😍 care credeti ca e cel mai bun internet ca si viteza dar si acoperire dintre orange,telekom si digi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Acum 1 minut, Ramy Cristal a spus: Salutare Fratelo 😍 care credeti ca e cel mai bun internet ca si viteza dar si acoperire dintre orange,telekom si digi ? @Ramy Cristal pana acum ceva timp erau vodafone =))) dar de cand au montata antenele cei de la digi (rcs/rds) iti recomand ! eu folosesc un telefon cu 5G si rar am intalnit sa nu am semnal in zonele unde orange de exemplu era praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Cristal Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 Chiar acum, mariannebunu a spus: @Ramy Cristal pana acum ceva timp erau vodafone =))) dar de cand au montata antenele cei de la digi (rcs/rds) iti recomand ! eu folosesc un telefon cu 5G si rar am intalnit sa nu am semnal in zonele unde orange de exemplu era praf Pfff,fix digi ma dezamageste in zona mea nu sare de 2 liniute .....oare ar trebui sa schimb cartela sau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 @Ramy Cristal pai ai telefon care suporta 5G sau esti pe clasic 4g ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Cristal Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 Chiar acum, mariannebunu a spus: @Ramy Cristal pai ai telefon care suporta 5G sau esti pe clasic 4g ? Am samsung A53 5G dar cartela nu am schimbat-o de cativa ani :))) sa fie oare asta problema ? e cartela nu abonament ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Chiar acum, Ramy Cristal a spus: Am samsung A53 5G dar cartela nu am schimbat-o de cativa ani :))) sa fie oare asta problema ? e cartela nu abonament ... pai asta ar putea fi mai mult ca sigur problema la tine! mergi la ei la sediu si cerere o cartela compatibila cu 5G sau eventual vezi ca au oferta la abonament fara termen . adica nu faci gen contract pe x luni ci e un fel de abonament tip cartela ! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Cristal Postat Martie 14 Autor Share Postat Martie 14 Chiar acum, mariannebunu a spus: pai asta ar putea fi mai mult ca sigur problema la tine! mergi la ei la sediu si cerere o cartela compatibila cu 5G sau eventual vezi ca au oferta la abonament fara termen . adica nu faci gen contract pe x luni ci e un fel de abonament tip cartela ! aaa ok,multumesc o sa merg zilele astea si o sa le zic despre asta cu abonament fara contract sau cum ai zis tu 😋 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 @Ramy Cristal cu placere 💙 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.