mariussss Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Credeti ca mai avem o speranta pe viitor sa apara google play pe telefoanele huawey ? chiar sunt curios,pacat de incidentul asta erau si sunt foarte bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iamalexandru Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 @mariussss am inteles ca deja incep sa reintre pe telefoanele noi,pentru cele vechi nu e sigur inca . Uite un video gasit pe net despre asta 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariannebunu Postat Martie 14 Share Postat Martie 14 Chiar acum, iamalexandru a spus: @mariussss am inteles ca deja incep sa reintre pe telefoanele noi,pentru cele vechi nu e sigur inca . Uite un video gasit pe net despre asta pe cele mai vechi nu cred ca sunt sanse dar speram la minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.