Sari la conținut

AntiVirus gratis


DanyBzz

Postări Recomandate

Cei mai folositi AntiVirusi FREE

Pentru Instalare 

 1. Descărcați fișierul de instalare al antivirusului gratuit de pe site-ul web al furnizorului de servicii.

 2. În funcție de furnizorul de servicii, este posibil să fie necesar să creați un cont sau să vă înregistrați pentru a utiliza produsul lor gratuit.

 3. După descărcare , deschideți fișiere de instalare și urmați instrucțiunile de pe ecran. Procesul poate dura câteva minute, în această funcție de viteză de internet și de performanță computerului dvs.

 4. După instalare , asigurați-vă că antivirusul gratuit este actualizat la ultima versiune și că toate setările sunt configurate în mod stabilit. De asemenea, verificați dacă există opțiuni suplimentare, cum ar fi scanarea programată sau opțiuni de protecție a navigației.

 5. Pentru o protecție adecvată, este recomandat să efectueze actualizări și scanări regulate ale computerului pentru a vă asigura că nu există amenințări sau viruși.

În general , instalarea unui antivirus gratuit este un proces simplu și nu ar trebui să dureze prea mult timp. Este important să vă asigurați că instalați un produs de încredere și să respectați bunele practici de securitate cibernetică pentru a vă proteja în mod adecvat împotriva amenințărilor online.

Iată cinci opțiuni populare și bune de antivirus gratuit:

1. Avast Free Antivirus - oferă o gamă largă de caracteristici de protecție, inclusiv protecție în timp real împotriva amenințărilor, scanare programată, protecție pentru rețelele Wi-Fi și un filtru anti-phishing. Este disponibil pentru Windows, Mac și Android.

2. AVG AntiVirus Free - oferă protecție împotriva virușilor, malware-ului și spywareului, precum și a asigurării pentru navigarea pe internet. Este disponibil pentru Windows, Mac și Android.

3. Avira Free Antivirus - oferă protecție împotriva virusurilor, spyware-ului, adware-ului și a altor amenințări cibernetice. De asemenea, oferă un filtru anti-phishing și o funcție de optimizare a performanței computerului. Este disponibil pentru Windows, Mac, Android și iOS.

4. Bitdefender Antivirus Free Edition - oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice, precum și un filtru anti-phishing și asigurătă pentru navigarea pe internet. Este disponibil pentru Windows.

5. Kaspersky Security Cloud Free - oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice, precum și un filtru anti-phishing și asigurătă pentru navigarea pe internet. Este disponibil pentru Windows, Mac și Android.

 
 
 
Editat de DanyBzz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 • Răspunsuri 0
 • Creat acum
 • Ultimul Răspuns

Fratelo de top in acest topic

Fratelo de top in acest topic

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 • Cine e conectat?   0 Membri, 0 Anonim, 0 Vizitatori Vezi listă completă

  • Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum

×
×
 • Creează nouă...